Salsa/Bachata
Freestyle


By salseros for salseros!

By bachateros for bachateros!

Daca timpul nu iti permite sa te antrenezi prea mult si inca nu ai o coregrafie pe care sa dansezi, sau daca pur si simplu vrei sa iti testezi abilitatile de leading /following si abilitatile de ati adapta dansul pe orice melodie, atunci Categoria Freestyle este cea potrivita pentru tine. La aceasta Categorie vei concura doar cu dansatori amatori, la fel ca si tine, pentru care salsa si bachata reprezinta un hobby. Dansatorii profesionisti sau profesorii de dans nu pot participa in cadrul acestei Categorii.

Stim ca sunt foarte multe melodii care ar putea sa iti pice la concurs, repertoriul salsa/bachata fiind extrem de vast, prin urmare am restrans numarul de melodii si am facut o lista pe care o poti gasi chiar aici. Melodiile sunt diferite in functie de divizia la care concurezi.

Stiai de divizii nu? Daca nu, iti spunem acum. Vei dansa o prima runda in urma careia te vei clasa in Divizia 1, 2 sau 3, in functie de nivelul tau. In runda a doua vei mai dansa odata, de data asta pentru a obtine locul final in cadrul Diviziei tale. Mai multe poti sa afli consultand Regulamentele Latin Fever.

Înscrieri