Salsa/Bachata
Coregrafie


By salseros for salseros!

By bachateros for bachateros!

Daca ai o coregrafie si ai vrea sa concurezi, este timpul sa o faci la Latin Fever! De ce? Pentru ca Latin Fever este organizat conform celor mai prestigioase campionate mondiale din lumea latino, urmarind aceleasi directii de dezvoltare in dans ca si acestea.

Cum? Folosind aceleasi criterii de jurizare ca la campionatele mondiale, punand accentul pe pastrarea specificului dansurilor salsa si bachata si educandu-si constant juratii conform noilor cerinte in competitiile internationale.

Daca esti la inceput de drum in competitiile de coregrafii, nu te speria de cuvintele astea mari, campionat mondial, competitii internationale, toti am fost candva la inceput, stim cum este. Si tocmai pentru ca stim cum e, am organizat si aceasta Categorie tot pe 2 Divizii, Amatori și Profesioniști. Dacă ești dansator amator și dansul pentru tine este doar un hobby, atunci înscrie-te la Divizia Amatori aici. Dacă ești dansator profesionist sau pur și simplu vrei sa concurezi cu cei mai buni, atunci înscrie-te la Divizia Profesioniști aici.

Mai multe poti sa afli consultand Regulamentele Latin Fever.

Înscrieri