Cum se desfășoară
Competițiile Latin Fever?


By salseros for salseros!

By bachateros for bachateros!


Am observat de-a lungul experienţei noastre competiţionale că este destul de greu să ai un program competiţional echilibrat, care să mulţumească atât un dansator profesionist, care are mai mult timp de investit, cât şi un dansator amator, care dansează mai mult de hobby. Dacă ai prea multe concursuri, e programul prea încărcat pentru dansatorii amatori. Pe de alta parte, dacă ai putine competiţii, este greu să creşti nivelul celor care îşi doresc mai mult.

Si asa am ajuns la varianta in care cele doua competiții, Latin Fever Cup si Latin Fever Championship se completeza una pe alta. Astfel ca acum poți sa participi doar o dată dacă așa dorești, sau poți sa intri in concurs in mijlocul sau chiar spre sfârșitul anului competitional dacă astfel îți permite timpul. Acest sistem nou îți permite sa te lupți pentru a câștiga Ediția Latin Fever Cup la care vrei și ai timp sa concurezi. In schimb dacă timpul îți permite sa participi la mai multe Ediții a Latin Fever Cup, ai șansa sa concurezi pentru titlul de Campion al Latin Fever Championship!


 

Întotdeauna vei concura cu cei apropiați de nivelul tău. Dacă ești mai la început poți sa concurezi la Divizia Amatori, iar dacă vrei sa vezi cum e sa concurezi contra celor mai buni poți sa te înscrii la Divizia Profesioniști. La orice Categorie de concurs. A stai ca nu ți-am zis de Categorii nu? Îți zicem acum.

Ai o coregrafie împreuna cu partenerul/partenera ta? Categoria Coregrafie este cea potrivită pentru tine. Nu ai timp sa pregătești o coregrafie, dar totuși ai vrea sa concurezi? Atunci Categoria Freestyle este varianta ta. Și dacă nu ai partener/partenera și nici coregrafie și parca nici nu ai curaj sa urci pe o scena, dar totuși vrei sa concurezi? Atunci Salsa Battle 1 vs 1 este soluția! Pui niște blugi pe tine și un tricou, și ești gata de concurs!

Înscrie-te acolo unde simți ca e locul tău!

Poți sa afli mai multe detalii citind regulamentul aici.

 
Înscrieri