Competiţii
Latin Fever


By salseros for salseros!

By bachateros for bachateros!

By salseros for salseros, by bachateros for bachateros!


Poate te intrebi ce inseamna asta? Este foarte simplu. Latin Fever a fost creat de dansatori care, au pornit din stadiul de cursanti, ca si tine, dansatori care au trecut prin fiecare etapa de dezvoltare si inteleg exact de ce anume ai tu nevoie pentru a te dezvolta in dans. Cu alte cuvinte, by salseros for salseros, by bachateros for bachateros!

Inceputul pare mai greu pentru ca te gandesti ca nu ai experienta si nici timp prea mult deoarece ai un job si muncesti in timpul zilei. Te gandesti ca nu ai cunostintele necesare si te intrebi de unde si cum sa o apuci. Stai linistit, ne-am gandit la toate pentru tine, pentru ca am trecut prin ce treci si tu. Dar sa le luam pe rand.

Daca esti la inceput, cu siguranta te-ai simti in largul tau concurand cu oameni care sunt la primele incercari competitionale ca si tine! Cel mai probabil te gandesti ca sunt altii mai buni ca tine, iar tu esti incepator si e normal sa nu vrei sa concurezi contra celor vechi si cu experienta. Din acest motiv Latin Fever este organizat pe 3 divizii, in asa fel incat iti oferim posibilitatea sa te lupti cu cei de nivelul tau. Incepatorii cu incepatorii, intermediarii intre ei, avansatii cu avansatii, cum e si normal nu?

Ti-ai luat inima in dinti si ti-ai facut curaj sa concurezi? Perfect, acum totul vine de la sine pentru ca stim ca acesta este un hobby si ca in timpul zilei tu ai un job, deci timpul este esential pentru tine. Te intelegem perfect, si de aceea am creat categoria freestyle, in care nu ai nevoie de coregrafie, pur si simplu dansezi la liber cu partenerul/partenera de dans, pe o melodie pusa de noi. Si aici venim in ajutorul tau, publicam o lista de melodii pe care poti sa le asculti sa te familiarizezi cu ele, in asa fel incat la concurs sa fii cat mai pregatit.

Ce a fost mai greu a trecut! Ai concurat prima data, dar nu stii cum sa faci sa fii mai bun, ai vrea sa imbunatatesti ceva dar nu stii ce. De asta dupa concurs, iti oferim feed-back din partea juriului, care iti va spune ce ai de facut pe mai departe si iti va oferi directii de dezvoltare, cu exemple concrete de dans, in asa fel incat data viitoare sa fii mai bine pregatit.

Stim, ca si tine, ca la un concurs conteaza mult forma de moment, si daca ai ghinionul sa nu fie ziua ta cea mai buna, sau ai facut niste greseli pe care de obicei nu le faci, e posibil sa nu ai tocmai rezultatul pe care ti l-ai dorit. Nu iti face griji, de asta am dezvoltat Latin Fever Championship, o competitie desfasurata pe mai multe etape nationale si o etapa finala, in care acumulezi puncte si in care, daca s-a intamplat sa nu fi in forma la un moment dat, ai timp sa recuperezi ce ai pierdut.

Daca ai trecut de inceput si acum ai experienta, si vrei ceva mai mult, iti faci timp sa lucrezi o coregrafie si poate te gandesti sa concurezi si in alte parti, noi te sustinem si iti suntem alaturi. Avem categoria coregrafie, in care vei concura cu cei de nivelul tau, impartirea concurentilor facandu-se pe 3 divizii ca si la categoria freestyle. Criteriile de jurizare sunt conforme cu cele cerute la concursurile internationale, ai posibilitatea sa vezi cum ai fost notat de fiecare jurat in parte, atat tu cat si concurentii tai, in asa fel incat mereu sti cum esti vazut fata de ceilalti competitori si vei sti ce ai de imbunatatit.

Stim cat de important este pentru tine ca tu sa fii linistit la o competitie, sa fii sigur ca totul e transparent si ca juratii sunt pregatiti sa te evalueze corect. In felul asta, tu poti sa te concentrezi pe ce ai tu de facut.

De transparenta ti-am spus mai sus, toate rezultatele sunt publice, poti sa vezi notarea oricarui concurent si nota oricarui jurat.

Toti juratii Latin Fever au parte de o pregatire constanta de-a lungul anului, atat la sedintele de jurizare dinaintea concursurilor, cat si la sedintele de jurizare online dintre concursuri. Discutam criteriile de jurizare, facem analize video, studiem constant noile tendinte si ne facem evaluari dupa fiecare concurs. Studiem si ne antrenam la fel de mult ca si tine, tocmai ca tu sa ai parte de cea mai buna jurizare posibila, echidistanta, transparenta si reala.

Si uite asa am ajuns sa facem 2 competitii pentru tine:

Latin Fever Championship, competitie de tipul „campionat”, organizata pe mai multe etape in care acumulezi puncte si care se incheie cu o etapa finala. Daca vrei sa vezi cum evoluezi de la o etapa la alta, Latin Fever Championship este competitia pentru tine! Consulta regulamentul aici.

Latin Fever Cup, o competitie in afara campionatului, cu o etapa unica, de sine statatoare. Daca vrei sa participi o data sa vezi cum e, sau pur si simplu vrei sa concurezi la cat mai multe concursuri, Latin Fever Cup este competitia pentru tine! Consulta regulamentul aici.

Nu iti face griji, regulamentul e comun, criteriile sunt aceleasi, poti sa concurezi la ambele sau la cea care iti place mai mult, alegerea e a ta!

Si, ca totul sa fie mai usor pentru tine, am legat competitiile Latin Fever de evenimentele importante de salsa din comunitate, iar acum participarea la Latin Fever este la indemana oricui!

Înscrieri