Arbitri
Latin Fever


By salseros for salseros!

By bachateros for bachateros!

Cum pot sa devin arbitru Latin Fever?


Nu e nimic complicat. In primul rand trebuie sa iti doresti sa faci asta cu responsabilitate si sa iti aloci timp pentru a te perfectiona. Trebuie sa intelegi ca a fi arbitru este ceva total diferit de a concura sau de a antrena. Este ca o alta meserie, care trebuie invatata si studiata, indiferent de nivelul tau ca dansator sau profesor.

Poti sa devii Arbitru Latin Fever la orice competitie Latin Fever. Pentru a deveni Arbitru Latin Fever trebuie SA FII instructor de salsa sau bachata SI sa indeplinesti macar una din urmatoarele cerinte:

  1. Sa ai cel putin o pereche concurenta de la tine din scoala, sau pregatita de tine;
  2. Sa ai cel putin o participare la 3 concursuri nationale sau un concurs international de salsa sau bachata la categoria coregrafie profesionisti.

Daca ai indeplinit una din conditiile de mai sus, esti eligibil sa fii arbitru Latin Fever.

Exista doua categorii de arbitri: Arbitri Principali si Arbitri Secundari

Arbitri Secundari pot sa jurizeze orice concurs Latin Fever, dar jurizarea lor nu este luata in considerare, ci este ca un exercitiu pentru ei, cu scopul de a acumula experienta, inainte ca notarea lor sa influenteze clasamentul in vreun fel. Notarea Arbitrilor Secundari nu este facuta publica.

Poti sa fii Arbitru Secundar daca:

  • Participi la fiecare sedinta de jurizare dinaintea competitiilor Latin Fever
  • Participi la minim 70% din sedintele online de pregatire si analiza

Arbitri Principali pot sa jurizeze orice concurs Latin Fever si in urma jurizarii lor se face clasamentul competitiei. Notarea Arbitrilor Principali este facuta publica.

Poti sa fii Arbitru Principal daca:

  • Participi la fiecare sedinta de jurizare dinaintea competitiilor Latin Fever
  • Participi la minim 70% din sedintele online de pregatire si analiza
  • Ai arbitrat minim 2 etape Latin Fever
  • Notele pe care le-ai dat in calitate de Arbitru Secundar au fost in aceeasi linie cu notele date de Arbitrii Principali la minim 2 etape consecutive in care ai arbitrat ca Arbitru Secundar

Arbitrii care nu participa la sedintele de jurizare dinaintea unei competii nu pot juriza acea competitie, dar isi pastreaza calitatea de Arbitru Latin Fever.

Doar Arbitrii Latin Fever pot participa la stagiile de pregatire pe care Latin Fever le va organiza de-a lungul timpului cu specialisti internationali in domeniu.

Înscrieri